Ton Groenewegen – Architect & Adviseur

Architect in Groningen, Friesland en Drenthe

Friesland, Drenthe & Groningen

Jarenlange ervaring, een échte verbinding met de regio en een uitstekende service maakt Ton Groenewegen dé architect voor het ontwerpen van uw woningen, bedrijfspanden en/of schuurwoningen. We werken al jarenlang in de omgeving van Groningen, Friesland en Drenthe. 
Neemt u vooral een kijkje bij de projecten die we in deze regio’s hebben afgerond en als deze bevalt, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Het is lastig om een architect te vinden met affiniteit, kennis en liefde voor de regio’s Groningen, Friesland & Drenthe die precies begrijp wat er leeft en speelt in deze provincies. 
Bij Ton Groenewegen kunt u er van  uitgaan dat we de regio kennen als onze broekzak en al uw ontwerpen zullen behandelen met oog voor de prachtige natuur van deze regio’s.

De architect uit het noorden voor bedrijfsgebouwen, schuurwoningen en woonboerderijen

Door dat we zoveel jaren actief zijn in het noorden, weten we ook precies wat de wensen van onze klanten zijn. Het noorden is een erg bijzondere regio in Nederland, ver weg van alle drukte, waar nog volop in én met de natuur geleefd wordt. De meeste woningen en gebouwen zouden daarom één moeten zijn met de omgeving of elkaar versterken. 

Er zijn niet voor niet zoveel schuurwoningen, woonboerderijen of andere landelijke woningen in deze regio. De regio staat voor gemoedelijkheid, rust en sereniteit. Wij begrijpen dat als geen ander. 

Neem vooral contact op om te kijken hoe we uw pand in Groningen, Friesland of Drenthe kunnen realiseren!