Ton Groenewegen – Architect & Adviseur

Schuurwoning

Bij Ton Groenewegen architect & adviseur is er veel ervaring aanwezig met het ontwerpen van een mooie schuurwoning.

Deze schuurwoning is ontworpen door een architect met jarenlange ervaring uit de regio Friesland, Groningen en Drenthe. 

De schuurwoning wordt vooral herkent aan een sobere, eenduidige vorm. Vaak betreft het een langer model met een relatief korter dak zonder een aanbouw.

De kleuren die gebruikt worden bij een schuurwoning zijn vaak neutraal en één met het omliggende landschap. Er wordt vaak gebruik gemaakt van moderne technieken en materialen in dit soort woningen.
Denk hier bijvoorbeeld aan veel glas of donkere natuurlijke materialen om zo de woning volledig één te laten worden met haar omgeving.

De schuurwoning is een opkomend concept in de architectuur. Vaak worden de schuurwoningen gebruikt in landelijke omgevingen, waar de schuurwoning ook zijn oorsprong vindt. Echter kunt u ook regelmatig een schuurwoning in een nieuwbouwwijk bewonderen, zeker wanneer er ruimte is voor meer groen in de omgeving is dit een uitstekende keuze.

Ton Groenewegen architect biedt u altijd een schuurwoning aan helemaal ingericht naar uw wensen. Er zijn veel mogelijkheden en wensen bespreekbaar. De schuurwoning zal altijd compleet naar uw wens ontworpen worden.
Als u hier vragen over heeft, of interesse in de dienst kunt u hieronder contact met ons opnemen.