Ton Groenewegen – Architect & Adviseur

Ton Groenewegen

Architect van woonboerderijen

woonboerderij

Bij Ton Groenewegen architect & adviseur is er veel ervaring aanwezig met het ontwerpen van een mooie woonboerderij.

Deze woonboerderijen zijn ontworpen door een architect met jarenlange ervaring uit de regio Friesland, Groningen en Drenthe. 

De woonboerderijen winnen door de jaren heen steeds meer aan populariteit. Dit valt zeker te begrijpen. De woonboerderij heeft van buiten uit een prachtig oer-Hollands uiterlijk terwijl het van binnen tegenwoordig vaak erg luxe is ingericht. 

Zeker het renoveren verschillende woonboerderijen is steeds populairder aan het worden. Dit heeft meerdere factoren te maken. Woonboerderijen zijn vaak landelijk gelegen. De steden worden steeds duurder en duurder. En dat voor minder ruimte! Daarom bieden deze woningen een optie voor mensen om met méér ruimte te wonen voor minder geld. Daarnaast verlangen veel mensen tegenwoordig in ons hectische leven toe aan rust. Wat is er nu fijner dan thuiskomen na een drukke dag werk in je eigen oase van rust?  Ook zijn woonboerderijen, net zoals schuurwoningen, vaak erg makkelijk aan te passen en in te richten. Dit zijn ook dingen die in steden een stuk moeilijker zijn, mede omdat je zo weinig ruimte hebt.

Hierdoor is de woonboerderij voor steeds meer mensen een droom van veel mensen: De rust en de ruimte, de sfeer, genieten van het buitenleven en de authenticiteit van een boerderij en haar omgeving.

Mocht u een woonboerderij willen opknappen of verbouwen bent u bij ons aan het juiste adres!
Bij Architectenbureau Ton Groenewegen zorgen we namelijk dat uw woning helemaal is ingericht naar uw wensen. Er zijn veel mogelijkheden en wensen bespreekbaar. De woonboerderij zal altijd compleet naar uw wens ontworpen worden.

Als u hier nog vragen over heeft, of interesse in de dienst kunt u hieronder contact met ons opnemen.